13 Nisan 2013 Cumartesi

İzlediğim Bir Film: Sağ Salim



Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere çok az zaman önce izlediğim Sağ Salim filmini tanıtmak istiyorum.

Filmin konusu taşımacılık yapan ve bu iş ile geçinen Salim’in başından geçen bir olay.

Bir gün muhtar emmi  Salim’i yanına çağırır ve götürülecek olduğunu söyler. Salim atlar arabasına gider.  Gittiği zaman ne taşıyacağını görünce Salih çok şaşırır. Götüreceği şey cesettir. Kimsesi olmayan kişinin cesedini Muhtar emmi Salih'e memleketine götürmesini söyler. Salih'te ölülerden çok korkmasına rağmen muhtar emmiyi çok sevdiği için onun hatırına götürür.

Yolda giderken çukurlardan geçen Salih arkaya baktığı zaman cesedin içinde durduğu tabutun kapağının biraz açılmış olduğunu görür. Salih korkusundan kapağı kapatamaz hemen muhtar emmiyi arar. Muhtar da kapatırsın deyip telefonu kapatır. Salih kapağı kapatmaya çalışırken yoldan biri gelir. O da Salih’in gideceği yere gittiğini söyler. Salih'te kendisini arabaya alır. Gelen kişi de tabutun kapağını kapatır. Yolda giderken Salih uyuya kalır. Diğeri de çoktan uyumuştur. Uyanan misafir kalktığında Salih'in horladığını görür. Hemen uyandırır. Uyandırdığında Salih’in direksiyonu yerinden çıkar. Ve arabanın yönünü değiştiremediği için önündeki arabaya çarpar. Arabanın önünde namaz kılan bir kişiye çarptıklarını fark ederler. Jandarmaya yakalanmamak için bu adamı poşete sarıp tabutun yanına koyarlar. Yolda giderken bir bayanı arabaya alırlar o da Sivas'a gittiğini söyler. Yolda giderken bir adam silahını çekmiş ve arabaya ateş eder. Salih mecburen durur. Adam arabaya binip gazla der. Bir süre sonra soyguncu arabadaki bayanın eski sevgilisi olduğunu anlarlar. Ve kavga ederler. Adam da sinirlenip kendisini vurur. Hemen durup arabayı temizleyip cesedi torbaya sarıp diğer cesedin olduğu yere koyarlar. Durdukları yer de hırsızın kaçtığı adamlar bunların yanına gelir . Nerede paralarım der. Ancak bunların paradan haberi yok. Bütün paralar ise soyguncunun cebinde. Adamlar tam bizimkilere ateş edecekken yolda ilk aldığı adam tabancasını çıkartıp hepsini vurur. En sonunda adamın parası ile tekne kiralayıp başka bir ülkeye kaçarlar.

Aslında filmi izlemenizi tavsiye ederim ama bu metni okuduktan sonra izlemenin pek bir anlamı kalacağını zannetmiyorum :)

Ben de bu filmi izledikten sonra aksiyona doyamayıp hemen S2 Son Silah oynamaya devam ettim, umarım size de aynı duyguları hissettirir.

online oyun s 2 son silah indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder