26 Mayıs 2013 Pazar

Elmas Kupa Şampiyonu RGESC!




Euro Cups’ın organize ettiği S2: Son Silah Elmas Kupa finalleri geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Trump AVM’de gerçekleşti. 
Elmas kupa finalleri, online iki elemenin ardından belirlenen takımların katılımıyla gerçekleşti. Online elemelerde dereceye giren takımlar büyük finalde mücadele etme şansı yakaladı ve büyük ödül için yarıştı. Türkiye’nin en iyi S2: Son Silah takımları hafta sonu şampiyon olabilmek için Trump AVM’de organize edilen fuar organizasyonunda kıyasına mücadele etti. Organizasyon çeyrek final maçlarıyla başladı. Turnuvanın favorileri arasında gözüken ekipler fire vermeden isimlerini yarı finale yazdırdılar.


Yarı finale geçtiğimizde ise çok çekişmeli geçmesi beklenen DP vs RGESC mücadelesi beklendiği gibi geçti. Üç harita üzerinden oynanan mücadele adeta iki taraf arasında gidip geldi. Fakat son haritada rakibine oyununu kabul ettiren RGESC adını finale yazdıran taraf oldu. Diğer yarı final mücadelesi ise Azzuro vs PHNX Gaming arasında oynandı. PHNX, mücadeleden 2-0 gibi net bir skorla galip ayrılarak finalde RGESC’nin rakibi oldu.
Üçüncülük maçında DP, Azzuro’yu rahat bir şekilde 2-0 mağlup ederek turnuvayı 3.tamamladı.
RGESC vs Phoenix Gaming arasında oynanan final maçı ise RGESC’nin üç haritadan galip ayrılıp şampiyonluğunu ilan etmesiyle son buldu.
Sıralama:


RGESC – 3500 TL & Sponsor ödülleri
Phoenix Gaming – 2750 TL & Sponsor Ödülleri
DP Kaspersky Lab - 1250 TL
Azzuro 1250 TL


s 2 son silah indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder